Direct contact? 0517 - 390 400

Schaalbaar & flexibel content management systeem


Xtive CMS v6.0 ervaren?

Kan het systeem voldoen aan uw wensen en eisen? Vraag een demo of brochure aan. Vraag nu aan

Narrowcasting

Vanuit Xtive CMS kan op eenvoudige wijze narrowcastingcontent worden beheerd en gepubliceerd. Het op het juiste moment tonen van specifieke content aan een door u geselecteerde doelgroep via monitoren biedt vele kansen voor heldere communicatie op onverwachte plekken.

 

Door Narrowcasting in te zetten is aan ieder narrowcastingcircuit een effectieve invulling te geven. Of het nou gaat om schermen bij de receptie van uw kantoorgebouw, in de bedrijfskantine of achter de toonbank in uw detailhandelfilialen.


Unieke content per locatie

Door middel van Xtive Narrowcasting software kunt u eenvoudig en georganiseerd bepalen welke content (teksten, filmpjes of actueel nieuws) u op welk scherm wilt tonen. U doet dit met hetzelfde gemak als waarmee u uw website of intranet beheert via het Xtive Content Management Systeem. Het unieke van een narrowcasting circuit vanuit Xtive Narrowcasting is het hergebruiken van dezelfde content binnen één systeem.

De narrowcastingschermen op diverse locaties worden op afstand doormiddel van de Xtive Narrowcasting software aangestuurd zodat u bepaalt wie wat, en wanneer, te zien krijgt. Op deze manier kunt u, per locatie, relevante informatie weergeven.

Samen met vooraanstaande leveranciers verzorgen wij de volledige aanleg en implementatie van een narrowcasting circuit. Van Xtive Narrowcasting als de beheersoftware tot aan de benodigde hardware, players en LCD of Plasmaschermen op uw locaties.
 


Wilt u meer informatie voor uw mogelijkheden van deze vorm van digitale communicatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling per mail of via 020-888 48 22. Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van alle Ins&Outs omtrent Xtive CMS.