Direct contact? 0517 - 390 400

Schaalbaar & flexibel content management systeem


Xtive CMS v6.0 ervaren?

Kan het systeem voldoen aan uw wensen en eisen? Vraag een demo of brochure aan. Vraag nu aan

Informatiezuilen

Interactieve informatiezuilen/internetzuilen inzetten als verlengstuk van uw marketing en communicatiebeleid. De mogelijkheden van het inzetten van een dergelijke zuil zijn vrijwel onbeperkt. Inzetbaar voor onder meer showrooms, beurzen, ontvangsthallen en ziekenhuizen zijn informatiezuilen ideaal.

 

Xtive maakt het mogelijk om door middel van het gebruik van het content management systeem deze vorm van digitale communicatie aan te sturen. Xtive kan ingezet worden voor informatiezuilen/internetzuilen, zuilen met printer, digital signage, touchscreen toepassingen en narrowcasting oplossingen.

Klant of bezoeker voorzien van informatie dat is de belangrijkste functie van de informatiezuil/internetzuil. Het voorzien van de informatie op de zuil kan makkelijk en snel met het CMS. Het gebruik van het content management systeem is zeer gebruiksvriendelijk te beheren en goed in te richten, van standaard oplossingen tot geavanceerde maatwerkoplossingen.

Zodoende leveren wij u een oplossing om deze interactieve vorm van digitale communicatie tot een effectieve totaaloplossing te maken.  


Wilt u meer informatie voor uw mogelijkheden van deze vorm van digitale communicatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling per mail of via 020-888 48 22. Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van alle Ins&Outs omtrent Xtive CMS.