Direct contact? 0517 - 390 400

Schaalbaar & flexibel content management systeem


Xtive CMS v6.0 ervaren?

Kan het systeem voldoen aan uw wensen en eisen? Vraag een demo of brochure aan. Vraag nu aan

ICIT heeft nieuw intranet ontwikkeld voor Friso Bouwgroep

2013-03-11 12:25:31

ICIT heeft het nieuwe intranet voor Friso Bouwgroep ontwikkeld en onlangs opgeleverd. 

 

Friso Bouwgroep is een bouwbedrijf met vestigingen in Friesland, Groningen, Flevoland en Gelderland.
In totaal werken er ruim 500 medewerkers bij het bedrijf. Om de communicatie met dit groot aantal medewerkers te stroomlijnen en efficiënter te maken, ontwikkelde ICIT een intranet op basis van de nieuwste versie van het Xtive CMS, Xtive 6.4.6. 

 
Naast de standaard modules van het intranet op het gebied van: nieuws, zoeken, formulieren plaatsen en de sitemap, zijn er extra modules ingezet voor Friso Bouwgroep. Zo is er een poll-module waarmee de bouwgroep een stelling of vraag kan voorleggen aan de medewerkers, een foto-album voor het plaatsen en bekijken van foto’s, een smoelenboek en een kalendermodule. Bijzonder is de Marktplaats-module. Hiermee kunnen de medewerkers zelf advertenties plaatsen en reageren op advertenties van collega’s. Om het intranet een persoonlijk tintje te geven, hebben alle medewerkers de mogelijkheid om een gepersonaliseerde homepage in te stellen met items die zij graag bekijken, bijvoorbeeld: laatste nieuws, buienradar, foto’s en de agenda.
 
ICIT ontwikkelde eerder al verschillende websites voor Friso Bouwgroep. Ook deze websites worden binnenkort overgezet naar de nieuwste versie van het Xtive CMS, Xtive 6.4.6.
 

Friso Bouwgroep laat op Twitter weten dat ze trots zijn op het nieuwe Friso IntranetTweet van @Frisobouwgroep