Direct contact? 0517 - 390 400

Schaalbaar & flexibel content management systeem


Xtive CMS v6.0 ervaren?

Kan het systeem voldoen aan uw wensen en eisen? Vraag een demo of brochure aan. Vraag nu aan

Nieuw intranet voor Woonzorggroep Samen

2013-05-01 10:20:55

 

Nieuw intranet voor Woonzorggroep Samen 
Voor Woonzorggroep Samen (WZS) is een intranet ontwikkeld waarin documentbeheer centraal staat.  WZS is een organisatie binnen de gezondheidssector Verzorging en Verpleging en heeft 20 locaties in de provincie Noord-Holland.  De externe applicaties van de organisatie worden door het nieuwe intranet binnen één bron, het intranet, beschikbaar gemaakt voor medewerkers. Hierdoor hebben zij simpel en snel toegang tot de documenten en informatie die zij nodig hebben, waardoor ze efficiënter kunnen werken. 
 
Uitgebreide Documentenbeheer
Het intranet heeft onder andere een DMS-module (document management systeem) waarmee de gebruiker onder andere een direct overzicht heeft over de meest geraadpleegde documenten van de organisatie en van de gebruiker zelf. Daarnaast beschikt de module over een krachtige zoekfunctie die, naast het doorzoeken van titels en metadata van het document, ook door de inhoud van het document zoekt.  
 
Binnen Xtive CMS beschikken de beheerders over de mogelijkheid om de volledige versiebeheer en revisiestroom van documenten te managen. Men bepaalt zelf welke versies van de documenten online komen te staan zodat de intranetgebruikers altijd over de juiste versie beschikken.
 
Gepersonaliseerde content
Met de Custom Block module is het mogelijk om op elke pagina van het intranet de contactpersonen bij een bepaald onderwerp te tonen, zelf banners aan te maken en een overzicht van relevante downloads te plaatsen.  Op deze manier kunnen pagina’s specifiek worden afgestemd op de gebruiker.
 
Daarnaast kunnen er trainingen worden aangemaakt binnen de Trainingen module. Binnen de module kan men zelf categorieën aanmaken met daaronder uitgebreide trainingen welke op elke gewenste pagina binnen het intranet getoond kunnen worden.  Gebruikers kunnen zich direct online inschrijven voor een training.
 
Naast het ontwerp en de technische realisatie van het intranet heeft ICIT, samen met WZS, een introductiecampagne bedacht voor het nieuwe intranet. Tijdens de nieuwjaarsborrel is het nieuwe intranet gelanceerd, met ondersteuning van een introductiefilmpje.