Direct contact? 0517 - 390 400

Schaalbaar & flexibel content management systeem


Xtive CMS v6.0 ervaren?

Kan het systeem voldoen aan uw wensen en eisen? Vraag een demo of brochure aan. Vraag nu aan

ICIT partner Congres Intranet 2013

2013-03-15 15:27:13

Dinsdag 19 maart 2013 wordt voor de vijfde keer het Intranet Congres georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Implementatie partner ICIT sponsort dit vongres voor de vierde keer.

Tijdens het congres kunnen bezoekers live presentaties over intranetten van bekende organisaties bezoeken en natuurlijk is er volop informatie te vinden over de ontwikkelingen op intranetgebied. Uiteraard is ICIT ook aanwezig om u bij te praten over de trends en ontwikkeling van het intranet op basis van het Xtive CMS. Vooraanstaande organisaties als Medisch Centrum Leeuwarden (MCL), Monuta, Overtoom, Abab – Accountants en Adviseurs en NVZ vereniging van ziekenhuizen, werken al met een intranet op basis van dit Xtive CMS.

Intranet op basis van Xtive
ICIT is doorlopend bezig met de doorontwikkeling van intranet op basis van het gebruiksvriendelijke Xtive CMS. Bij deze doorontwikkeling zijn interactiviteit, gemak en efficiëntie de uitgangspunten. Voorbeelden van nieuwe mogelijkheden binnen het Xtive CMS zijn: meer gestroomlijnd kunnen samenwerken binnen teams door –onder andere- uitgebreider agendabeheer, het makkelijker kunnen delen van documenten en de mogelijkheid om op een What’s App-achtige manier te communiceren op het intranet. Met deze What’s App-achtige functie kan men binnen het Xtive CMS, naast de één op één chatfunctie, ook groepen aanmaken om rechtstreeks online met elkaar te overleggen, vragen aan elkaar voor te leggen en gegevens te delen. Hierdoor kan men directer informatie uitwisselen en efficiënter (samen)werken.