Direct contact? 0517 - 390 400

Schaalbaar & flexibel content management systeem


Xtive CMS v6.0 ervaren?

Kan het systeem voldoen aan uw wensen en eisen? Vraag een demo of brochure aan. Vraag nu aan

  De Emerce 100 voor 2010 is bekend. Xtive CMS is in dit onderzoek geëindigd op de eerste plek in de categorie CMS (Content management systeem). Het onderzoek werd uitgevoerd door TNS-NIPO.

  Over Xtive CMS
  Xtive CMS is een uitgebreid (modulair) content management systeem dat wordt ingezet binnen de profit-sector, zorg, overheid en het onderwijs. De schaalbaarheid en flexibiliteit van het systeem zijn veelal doorslaggevend om voor het systeem te kiezen. Zo kozen o.a. Overtoom, Monuta, Medisch Centrum Leeuwarden, Recreatieschap Drenthe, APX-ENDEX, Elektrokoopjes.nl en ROC Friesland College voor Xtive CMS.

  Het platform is modulair van opzet zodat de klant zelf beslist welke functionaliteiten er gewenst zijn. Het aantal webkanalen dat er vanuit het systeem kan worden aangestuurd is oneindig. Vele oplossingen zijn er reeds gerealiseerd variërend van de combinatie: 80 websites & intranet & extranet en narrowcasting tot 5 websites & webshop & informatiezuilen. Zodoende is het systeem binnen praktisch ieder bedrijf of instelling inzetbaar.

  Uitgebreid onderzoek
  Het onderzoek werd aan de hand van een aantal criteria uitgevoerd: Kennis/know-how (vakinhoudelijke kennis), Prijs/kwaliteitsverhouding (waar voor je geld), Betrouwbaarheid (nakomen van afspraken) en Flexibiliteit (omgang met veranderingen/aanpassingen). Aan het onderzoek deden personen mee die zich bezighouden met marketing, ICT of algemeen business management.  

  Zeer goede prestatie
  Uiteraard zijn we zeer tevreden met de nummer 1-notering in de Emerce 100. Volgens commercieel directeur Joël Heiner kwam de uitverkiezing onverwacht. “Wij groeien snel, zowel in omzet als personeel. Maar dat we dit jaar binnen Nederland al worden gewaardeerd met deze 1e positie hadden we niet durven denken. Voor ons is het een absolute opsteker en prachtig einde van een succesvol 2009”. Heiner verwacht in 2010 hoge ogen te gaan gooien met grote projecten in o.a. de gezondheidszorg en op E-commerce gebied. Daarnaast zal in Q1 van 2010 Xtive CMS 6.0 worden gelanceerd.